Nieuws 

Oefenparcours woensdag 31 juli

 

Voor meer info, zie de flyer hiernaast


UPDATE: RPD 2018

07-05-2018

''Op 8 en 9 september 2018 wordt het jaarlijkse outdoor springconcours RPD weer georganiseerd! We zijn druk bezig met het voorbereiden  en dus gaat er nog veel informatie aankomen betreft ons concours. Houdt ook voor de recente updates onze facebookpagina in de gaten. Om ons te volgen like ons dan >hier< of onderaan deze pagina op facebook!DRESSUURCONCOURS 2018 IS EEN SUCCES

16-04-2018

Afgelopen weekend (14-04 / 15-04 ) heeft het jaarlijkse aprilconconcours voor het dressuur plaatsgevonden. Het harde werken van de afgelopen weken is door het aantal deelname zeker beloond! Regen, zon en vele combinaties die dit weekend gestart zijn  in het B t/m de M2 hebben de bodem zeer zeker op de proef gesteld! Wij hebben met veel plezier aan dit evenement gewerkt en wij hopen als vereniging dat ook alle deelnemers kunnen terugkijken op een geslaagd weekend dressuursport! *voor reactie over onze nieuwe bodem kunt u een bericht achterlaten bij het bericht op onze facebookpagina van 16-04-2018. www.facebook.com/devrederuitersUPDATE: RoSANNE SCHREUR VERTEGENWOORDIGT VREDERUITERS OP NK!

30-03-2018

ZATERDAG 31 MAART: 🐎😃🇳🇱 Rosanne Schreur vertegenwoordigt aanstaande zaterdag De Vrederuiters op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo! Dit doet ze samen met haar paard Hadesch in de klasse L (1.10) Wij wensen haar namens de hele vereniging HEEL VEEL SUCCES! 🐎😃🇳🇱DRAINAGE & HET EERSTE ZAND VOOR DE RIJBAAN LIGT!

23-03-2018

Wat zijn wij trots op alle leden en alle mensen die ons helpen met het realiseren van onze nieuwe rijbaan! Met man en macht wordt er gewerkt om alles klaar te krijgen in een redelijk kort termijn, namelijk voor het weekend van 14 & 15 april waarin onze dressuurwedstrijden plaats gaan vinden! Ook vandaag en aankomend weekend zal er keihard gewerkt gaan worden! Meer info volgt...FOLIE IS GELEGD!

20-03-2018

''Het zonnetje liet zich zien, ook al was de wind wel erg aanwezig, wij zijn weer trots op het volgende onderdeel wat is afgerond voor onze eb en vloed bodem! Het folie is gelegd, wat gevolgd gaat worden door de drainage, pompen en het zand! BODEM IS VLAK!

15-03-2018

Vandaag is er weer een project afgerond voor onze nieuwe rijbaan. Kijk eens naar het resultaat, hier zijn wij als vereniging al erg blij mee! RL infra / R Luning  uit Ruinen heeft letterlijk super strak en vlak werk geleverd. (klik op de foto's om ze te vergoten)Nieuwe rijbaan vrederuiters in volle gang

12-03-2018

Op zaterdag 10 maart was het de dag van NL doet!

Leden hebben deze dag keihard hun best gedaan om het proces van de nieuwe rijbaan (eb en vloed bodem) te versnellen. Er zijn steentjes gezocht, drainagebuizen gezaagd & tegels weggehaald. Het weekend van  17-03-2018 gaan ze verder met de werkzaamheden, hiervan houden we jullie ook zeker weer op de hoogte! (klik op de foto's om ze te vergoten)