Lessen

PONYCLUB & RIJVERENIGING

Op dinsdag- en donderdagavond wordt er les gegeven. 

Dinsdag Paarden  |  Donderdag Pony's

Lestijden verschillen per seizoen. (binnen/buiten)

 

Van april tot oktober op ons terrein aan de Kloosterstraat in Ruinen,

de overige (winter) maanden bij manege Smit te Pesse. Na tijd is er gelegenheid om gezellig met elkaar te drinken in het clubgebouw of de kantine van manege Smit.

 

Daarnaast organiseren wij als vereniging concoursen, buitenritten (deze worden nu ook vaak door de dames van de recreatielessen gepland)  & clubkampioenschappen om zo met elkaar zo actief mogelijk te blijven in de paardensport. Voor lidmaatschappen en het overzicht van de tarieven klikt u hier.


RECREATIELESSEN

Onze vereniging wil ook de mensen die niet concours gericht rijden een kans bieden om met elkaar een leuke- en vooral gezellige les te rijden, en zo iedereen in deze tak van paardensport met elkaar in contact te brengen.

 

De recreatieles is zo opgezet dat vooral ontspanning en plezier met je paard op de eerste plaats staan. Deze worden gegeven op de zondagochtend, in de oneven weken van 10:30 tot 11:30 uur. Voor vragen- en/of informatie kunt u contact opnemen met ons via vrederuiters@hotmail.com

 

PS! De dames hebben inmiddels ook een Whatsappgroep! Vanuit hier wordt veel overlegd om eens een buitenrit- en/of andere leuke dingen met de paarden te doen!